Skip to main content

Vraag jouw gratis intake nu aan!

Voor elk van onze onderstaande programma’s krijg jij een gratis intake gesprek als 0 meting.
280/ mnd
 • Inbody Scan + Hormoonmeting
 • Voedingsplan op maat
 • Trainingsschema’s voor thuis
 • 1-op-1 training 1x per week
 • 24/7 Coaching via onze app
500/ mnd
 • Inbody Scan + Hormoonmeting
 • Voedingsplan op maat
 • Trainingsschema’s voor thuis
 • 1-op-1 training 2x per week
 • 24/7 Coaching via onze app
790/ mnd
 • Inbody Scan + Hormoonmeting
 • Voedingsplan op maat
 • Trainingsschema’s voor thuis
 • 1-op-1 training 3x per week
 • 24/7 Coaching via onze app
9,95/ mnd
 • Start alvast met onze app!
 • Visualiseer je progressie
 • Leer van onze videobibliotheek
 • 5000+ oefeningen
 • Voedingsplan die bij jou past

Antwoord op

al je vragen

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen via e-mail, telefonisch of via de Kantoor WhatsApp. We staan altijd klaar om je te helpen.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team via het volgende telefoonnummer: 06-42017377. We helpen je graag verder!

Wat maakt jullie zo uniek?

Hormoonbalans is de key. Wij creëren maatwerk voor een beter leven. Met onze totaalaanpak helpen we jou om een gezonde en vitale levensstijl te omarmen. Door onze unieke methode creëren we het resultaat wat jij voor ogen hebt.

Ik heb geen motivatie, wat moet ik doen?

Een gebrek aan motivatie komt vaak voort uit knelpunten in de werk-privébalans. Ook is jouw “plan” niet helemaal helder. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Tijdens de training werken we ook aan je mentale kracht, zodat je de achterliggende oorzaken kunt aanpakken. Wij geven je de juiste tools mee, zodat je deze in het dagelijks leven kunt toepassen.

Kan ik ook met iemand samen komen sporten?

Ja, bij JONG kan je komen trainen samen met een sportmaatje, bijvoorbeeld je vriend(in), neef, moeder of collega. Jullie delen dus de personal trainer, maar ook de kosten. Dat scheelt de helft! Omdat je samen traint, kun je elkaar ook beter motiveren. Dat maakt DUO-training tot een effectief, gezellig en voordelig alternatief. Aan de basis van DUO Personal Training staat nog steeds jouw persoonlijke doelstelling. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarin vijf elementen een rol spelen: hormoonhuishouding, voeding, rust, gedrag en training. Je krijgt alleen een extra steuntje in de rug om jouw doelen te behalen, van jouw personal trainer én van jouw trainingsmaatje.

Moet ik een speciaal dieet volgen?

Nee, bij JONG volgen we geen “dieet” of een “quick-fix”. Wij focussen op een verandering in je levensstijl. Het voordeel is dat we hiermee duurzame resultaten behalen. En je dit je hele leven kan blijven toepassen. Het voedingsschema van een haai is anders dan van een giraffe. Zo werkt het bij jou ook. We zullen tijdens het programma aanpassingen moeten doen, om tot het gewenste resultaat te komen

Waar vindt de training plaats?

Onze vestiging zit in Orange Wellness Club. De high-end-gym van Alphen aan den Rijn. Mooiste appratuur, prachtige kleedkamers en voldoende parkeergelegenheid.
Onze hoofdkantoor zit op de begane grond, hoofdingang direct links. We staan altijd voor jou klaar.

Krijg ik een vaste trainer?

Ja, wij vinden het fijn om je bij 1 trainer te plaatsen. JONG kiest altijd de trainer die het beste bij jou past. Samen streef je naar jouw einddoel en zorgen we dat jouw “journey” soepel verloopt.

Hoe lang duurt een Personal Training?

Een Personal Trainingssessie duurt altijd 60 min. We trainen vaak 50 minuten dit heeft te maken met je stress/cortisol level. We besteden ook aandacht aan mobiliteit en vooral de uitleg hoe je een oefening juist uitvoert (corrective exercises) Met onze expertise op het gebied van training en waardevolle tips omtrent externe motivatie haal jij die eindstreep zeker!

Kan ik met jullie programma ook thuis trainen?

Ja, alles is mogelijk. Alleen raden wij de sportschool wel aan. Hiermee zal jij je lichaam op een veilige en verantwoordelijke manier belasten. Met de tips die wij je tijdens een personal training meegeven, kan jij met onze schema’s ook zelfstandig naar de gym gaan. Zeker in de beginfase kunnen wij je dit aanraden. Serieuze inzet = serieus resultaat

Ik heb interesse, en nu?

Neem contact op met ons voor de gratis-intake.
Tijdens het intake-gesprek jij een “0-meting” van ons. Onze experts geven je het juiste advies. En je krijgt voldoende tools die direct toepasbaar zijn.
Daarna maken samen een concreet doel (wat realtisch is) en stellen het trainingsplan op. Wees niet bang, we doen het samen!

Ondertussen ben ik van de 104 kilo naar de 87 kilo gegaan. Mijn doel heb ik al bereikt, maar naast de nummers op de weegschaal ben ik misschien nog wel trotser op wat ik heb bereikt tijdens mijn trainingen.

Matthijs van Gils26 jaar

Al een hele tijd maak ik van de diensten van Rogier gebruik, hij weet precies hoe mijn lijf werkt, welke oefeningen functioneel zijn, tips voor thuis sporten en voeding wat er het beste bij past.

Marije Goedhart40 jaar

Bij Jong Personal Training werkt personeel met kennis. vanaf het begin je aandacht en focus te houden op het drinken, eten en je slaap. Het team van Jong Personal Training staat altijd voor je klaar.

Jurre van Eyndhoven37 jaar

Ik kan Rogier van harte aanbevelen omdat hij zeer serieus werk maakt van de persoonlijke trainingen die hij goed overdenkt zodat het maximale uit de training wordt gehaald.

Jan van den Bosch70 jaar