Skip to main content

INBODY

Technologie

InBody hormoonmeting stappenplan

Direct een meting plannen
1

Bloeddruk meten

Een hoge bloeddruk vormt een gezondheidsrisico. Mensen met een te hoge bloeddruk hebben een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, een belangrijke doodsoorzaak in Nederland. Wij maken gebruik van de BPBIO750. Feitje: Deze bloeddrukmeter wint het gegarandeerd van alle andere bloeddrukmeters dankzij de bewegende manchet en bewegende elleboogsensor
2

INBODY SCAN

Bij JONG maken wij gebruik van InBody. De innovatieve diepgaande analyse van de InBody test zorgt voor nauwkeurige resultaten van de lichaamssamenstelling zoals vetmassa, skeletspiermassa, (segmentale) spiermassa, vochtbalans en het vetpercentage. Ook leggen wij je uit in welk profiel jij valt: D,I of C-profiel.
3

Mineralen of eiwitten tekort

InBody meet de hoeveel eiwitten, mineralen in ons lichaam. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in het menselijk lichaam en alle lichaamscellen bevatten eiwitten. Deze kan je opbouwen door de juiste training en voeding.
4

Lichaamswater

Totaal Lichaamswater (TBW) kan onderverdeeld worden in Intracellulair water (ICW) en Extracellulair water (ECW). Intracellulair water is de hoeveelheid lichaamswater in de cellen, Extracellulair water is de hoeveelheid lichaamswater buiten de cellen. Een toename van ECW, zonder toename van ICW, kan wijzen op de aanwezigheid van een inwendige zwelling en/of een ontsteking.
5

VISCERAAL VETGEBIED

InBody meet jouw visceraal-vet. Te veel visceraal vet kan leiden tot ontstekingen en een te hoge bloeddruk. Dit verhoogt het risico op ernstige gezondheidsproblemen. Zoals je wellicht weet zijn er twee soorten lichaamsvet: onderhuids vet en visceraal vet. Visceraal vet is het lichaamsvet dat zich rond de organen bevindt. Wij adviseren om een visceraal vet gebied van minder dan 100 cm2 te hebben voor een optimale gezondheid en om gezondheidsrisico's te verkleinen.
6

Uitgebreide analyse & Plan van aanpak bespreken

Wij gaan een uitgebreide analyse maken van jouw vitaliteit en helpen je in de juist richting. InBody meet heel accuraat en dankzij de vele parameters hebben wij meer data. Met meer data kunnen wij jou nog beter helpen. Met onze totaalaanpak helpen we jou om een gezonde en vitale levensstijl te omarmen. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarin vijf elementen een rol spelen: hormoonhuishouding, voeding, rust, gedrag en training. Je krijgt alleen een extra steuntje in de rug om jouw doelen te behalen!

Voorbeeldformulier

InBody Intake

Meer informatie over het resultatenblad (klik hier)