Skip to main content
Onze missie

Wij creëren maatwerk voor een beter leven.

Voor iedereen in Alphen aan den Rijn en omstreken, maatwerk blijven creëren om de kwaliteit van leven te optimaliseren. Jong Personal training heeft als uitgangspunt gezondheid en vitaliteit. Een gezond lichaam zal er immers ook gezond uitzien en zal gezond functioneren.

Lees meer
Ons bedrijf

Voor Jong Personal Training gaat kwaliteit boven kwantiteit

Bij Jong personal Training staat resultaat voorop. Wij krijgen vaak de vraag of onze aanpak wel “leuk” is. Wij zijn ervan overtuigd: Als het resultaat behaald is, is het automatisch leuk. Onze experts zijn 100% commitment om jouw te helpen met het gewenste resultaat. We bieden je altijd onze complete aanpak aan, hiermee zorgen we altijd voor duurzaam resultaat.

Lees meer
Onze trainers

Wij gaan echt een stap verder voor jou.

Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat! De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen mbt je hormoonbalans. Serieuze inzet, serieus resultaat!

Lees meer