Skip to main content

Ons

PT Team

Fabiën van Zoelen

Club Manager / Personal Trainer

Mijn naam is Fabiën en ik ben een gepassioneerde personal trainer die met trots werkt voor JONG. Ik geloof dat een gezonde levensstijl de basis is voor het bereiken van je fysieke en mentale doelen, en ik sta klaar om je te begeleiden in jouw roadmap naar succes. Naast mijn rol als Personal Trainer, ben ik verantwoordelijk voor alle trainers binnen JONG.

Lucas Struijk

Personal Trainer

Mijn eigen reis begon in de wereld van topsport, waar ik vele jaren heb doorgebracht met zeilen op hoog niveau. Deze ervaring heeft me niet alleen geleerd over discipline, doorzettingsvermogen en het belang van een gezonde levensstijl, maar heeft ook mijn liefde voor fitness aangewakkerd. Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw reis naar succes beginnen!

Jelle van Kommeren

Personal Trainer

Als jouw coach en motivator sta ik klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken, of het nu gaat om het verbeteren van je algehele conditie, het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het verbeteren van je sportprestaties. Met een op maat gemaakt trainingsprogramma, voedingsadvies en constante ondersteuning zullen we samen stappen zetten richting jouw succes.