Ons

PT Team

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept gelooft Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Sem Bouwmeester

Personal Trainer / Head Coach

Ik sta voor een enthousiaste en professionele aanpak die de focus legt op het in balans brengen van jouw levensstijl. Door middel van te trainen op een veilige manier, het aanpakken van je voeding en op zoek gaan naar jouw rustmomenten. Je staat er niet alleen voor, ga jij er 100% voor? Dan doe ik met jou mee.

Levi Kroll

Personal Trainer

Levi hier! Enthousiast, klantvriendelijk en passie voor mijn werk zijn woorden die mij goed omschrijven. Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig van mij. Zowel mentaal als fysiek ga ik met jou aan de slag. Met mijn ervaring als Personal Trainer leer ik nog steeds elke dag. Dit geeft mij de motivatie om mensen ├ęcht te helpen.