Skip to main content

Ons

PT Team

Fabiën van Zoelen

Club Manager / Personal Trainer

Mijn naam is Fabiën en ik ben een gepassioneerde personal trainer die met trots werkt voor JONG. Ik geloof dat een gezonde levensstijl de basis is voor het bereiken van je fysieke en mentale doelen, en ik sta klaar om je te begeleiden in jouw roadmap naar succes. Naast mijn rol als Personal Trainer, ben ik verantwoordelijk voor alle trainers binnen JONG.

Lucas Struijk

Personal Trainer

Mijn eigen reis begon in de wereld van topsport, waar ik vele jaren heb doorgebracht met zeilen op hoog niveau. Deze ervaring heeft me niet alleen geleerd over discipline, doorzettingsvermogen en het belang van een gezonde levensstijl, maar heeft ook mijn liefde voor fitness aangewakkerd. Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw reis naar succes beginnen!

STIJN VAN DER MEER

Personal Trainer

Vanuit eigen interesse in fitness ben ik mij gaan verdiepen in de sport. Hierbij heb ik veel theorie en praktijk ervaring op gedaan om een zo optimaal resultaat te behalen. Deze kennis wil ik aan jou overdragen zodat wij samen, jouw doelen gaan behalen. Met persoonlijke trainingsschema’s, voedingsadvies en constante begeleiding in dit traject worden er grote stappen gemaakt. Je kan dus veel persoonlijke aandacht en advies verwachten wat op jou is afgestemd.