Ons

Team

Bente Captein

Office Manager

Wellicht heb je mij weleens gezien in het kantoor van Jong Personal Training. Nee, niet werkzaam als personal trainer, dat laat ik liever aan mijn collega’s over. Maar voor al je vragen wat betreft je abonnement, administratieve vragen en/of aanmeldingen, ben je bij mij aan het goede adres. Schroom niet om mij te contacten, op al jouw vragen heb ik een antwoord.

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept gelooft Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Sem Bouwmeester

Personal Trainer

Ik sta voor een enthousiaste en professionele aanpak die de focus legt op het in balans brengen van jouw levensstijl. Door middel van te trainen op een veilige manier, het aanpakken van je voeding en op zoek gaan naar jouw rustmomenten. Je staat er niet alleen voor, ga jij er 100% voor? Dan doe ik met jou mee.

Thijs van Leeuwen

Personal Trainer

Ik ben Thijs, 26 jaar. Ik ben afgestudeerd sportkundige en BLCN geregistreerd leefstijlcoach. Het is mijn passie om het beste uit mijzelf te halen en andere te helpen om dit ook te doen. Ik ben er niet voor de "quick fix", maar ik ben er om jou te helpen je doelen te halen en deze doelen ook vast te houden met een nieuwe gezonde leefstijl.

Kevin Gijtenbeek

Personal Trainer

Iedereen is welkom om bij mij te komen trainen. Sport is altijd een passie van mij geweest, en ik ben blij dat ik deze nu in mijn werk kan delen. “Kan niet, lukt niet, gaat niet” bestaat niet in mijn woordenboek. Samen met jou focussen op een betere levensstijl is een mooi doel. De stap van 0 naar 100 is groot. Maar ik help je naar die 100!