Ons

Team

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept gelooft Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Sem Bouwmeester

Personal Trainer

Ik sta voor een enthousiaste en professionele aanpak die de focus legt op het in balans brengen van jouw levensstijl. Door middel van te trainen op een veilige manier, het aanpakken van je voeding en op zoek gaan naar jouw rustmomenten. Je staat er niet alleen voor, ga jij er 100% voor? Dan doe ik met jou mee.

Justin

Personal Trainer

Mijn naam is Justin, ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken. Dit was voor mij echt een droom. Dankzij JONG ben ik mij als Personal Trainer meer gaan specialiseren in het stukje vitaliteit. Een gezond lichaam ziet er vaak ook beter uit. Iemand in een uurtje moe maken kan iedereen dat is niet zo moeilijk. Maar met het 90-dagen-programma geef ik je alle tools mee om de beste versie van jezelf te worden, mits jij gemotiveerd bent uiteraard. Zie je snel bij JONG!

Elise

Personal Trainer

Hi, Elise hier! Enthousiast, klantvriendelijk en passie voor mijn werk zijn woorden die mij goed omschrijven. Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig van mij. Toch schrik ik ervan dat de samenleving op dit moment ongezonder is dan ooit. Zowel mentaal als fysiek ga ik met jou aan de slag. Met mijn ervaring als Personal Trainer leer ik nog steeds elke dag. Dit geeft mij de motivatie om mensen écht te helpen. Met de unieke aanpak van JONG gaan wij samen aan de slag, tot snel!

Mitch de Keijzer

Personal Trainer

Mijn naam is Mitch! Ik sta voor resultaat en professionaliteit. Mijn missie: Het terugbrengen/behouden van een gezonde en haalbare levensstijl. Dit doe ik dmv een uitgebalanceerd voedingspatroon en kwalitatieve trainingen. Daarom past JONG volledig bij mij. Niet “zomaar iets” doen, maakt je een goede Personal Trainer. Met bijna 10 jaar ervaring, passie en plezier gaan wij er samen voor zorgen dat JIJ jouw doelstellingen behaalt!

Amber van der Hoek

Office Manager

Mijn naam is Amber en ik ben de Office Manager van JONG Personal Training. Waarom kies ik voor JONG? Omdat ik 100% geloof in deze aanpak: Voeding, rust, training, gedrag én vooral het stukje over hormonen spreekt mij erg aan. Ik hou mij vooral bezig met de back/frontoffice, personeelszaken én JONG Nutrition. Ik hoop je snel te ontmoeten en voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht.