Ons

Team

Bente Captein

Office Manager

Wellicht heb je mij weleens gezien in het kantoor van Jong Personal Training. Nee, niet werkzaam als personal trainer, dat laat ik liever aan mijn collega’s over. Maar voor al je vragen wat betreft je abonnement, administratieve vragen en/of aanmeldingen, ben je bij mij aan het goede adres. Schroom niet om mij te contacten, op al jouw vragen heb ik een antwoord.

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept gelooft Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Sem Bouwmeester

Personal Trainer

Ik sta voor een enthousiaste en professionele aanpak die de focus legt op het in balans brengen van jouw levensstijl. Door middel van te trainen op een veilige manier, het aanpakken van je voeding en op zoek gaan naar jouw rustmomenten. Je staat er niet alleen voor, ga jij er 100% voor? Dan doe ik met jou mee.

Mitch de Keijzer

Personal Trainer

Mijn naam is Mitch! Ik sta voor resultaat en professionaliteit. Mijn missie: Het terugbrengen/behouden van een gezonde en haalbare levensstijl. Dit doe ik dmv een uitgebalanceerd voedingspatroon en kwalitatieve trainingen. Daarom past JONG volledig bij mij. Niet “zomaar iets” doen, maakt je een goede Personal Trainer. Met bijna 10 jaar ervaring, passie en plezier gaan wij er samen voor zorgen dat JIJ jouw doelstellingen behaalt!

Kevin Gijtenbeek

Personal Trainer

Iedereen is welkom om bij mij te komen trainen. Sport is altijd een passie van mij geweest, en ik ben blij dat ik deze nu in mijn werk kan delen. “Kan niet, lukt niet, gaat niet” bestaat niet in mijn woordenboek. Samen met jou focussen op een betere levensstijl is een mooi doel. De stap van 0 naar 100 is groot. Maar ik help je naar die 100!