Skip to main content

Hormoon

Balans

“Met de Inbody scan en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en we passen onze aanpak daarop aan.”

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan. Onze hormoon-aanpak maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, zo kun jij spectaculaire resultaten bereiken. 

Hormonen reguleren alles in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, gedraagt en hoe je eruitziet. Hormonen hebben namelijk onder andere invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en stofwisseling. Daarnaast spelen ze een grote rol bij je gedrag en emoties. Als je hormonen niet in balans zijn, ga jij nooit je doen behalen.

Inbody meet de lichaamssamenstelling  verspreid over het lichaam icm een digitale vragenlijst. Zo maken we een blueprint van jouw hormonale disbalans!

Waar je vet op slaat kan te maken hebben met een hormonale disbalans. De inbody meting geeft een duidelijk beeld tussen de verschillende hormonen weer. Door het beïnvloeden van de hormonen die uit balans zijn is het mogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Daarnaast zal jij je veel vitaler gaan voelen. Aan de hand van je Inbody ontvang je een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementen schema. Hiermee worden de hormonen die uit balans zijn weer in balans gebracht.

Alvorens over te gaan tot het laten maken van je hormoon-profiel dien je een vragenlijst in te vullen (krijg je ná de inbody scan). Deze vragenlijst, in combinatie met de Inbody-scan, geven een exacte blauwdruk van jouw hormonale profiel. Na de inbody-scan hebben we een overzicht van jouw vetpercentage. Nu kunnen we jouw doel bepalen! Trek graag “makkelijke” kleding aan, een korte broek aan/mee, omkleden kan ook bij ons in de club.

Vraag gezondheidsscan aan