Skip to main content

Personal

Training

“We stemmen de personal training opbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app houden we je prestaties en voeding bij. Kijk hoe je vooruit gaat!”

Zoek je een personal trainer in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan zit je bij ons goed. Met onze personal training bieden wij je de complete aanpak en zorgen wij altijd voor duurzaam resultaat. Je doel behalen is niet zo moeilijk, maar je doel behouden is vaak lastiger. Je hebt 168 uur in 1 week, daarvan train je hooguit 3 uur. Je hebt dan nog 165 uur over om je doel te verpesten. Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten.

Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat! De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen mbt je hormoonbalans. Serieuze inzet, serieus resultaat!

Schrijf je nu in
Kwaliteit boven kwantiteit

Wat leer je tijdens het trainen met een Personal Trainer?

1

Testen & Meten

2

Combinatie van hormonen en training

3

Het effect van trainen met 100% effort

4

Tips & Tricks hoe jij je oefeningen beter kan uitvoeren

5

Hoeveel herhalingen jij moet maken (rep-range)

6

Het voordeel van trainen met een tempo

7

Hoe jij resultaat boekt en dit kan behouden (ook zelf)

Meer info? Contact ons