Skip to main content

Online

Programma

Surround yourself with winners

Direct inschrijven

Ik kan jou helpen als jij:
wilt afvallen
→ Je spiermassa wilt verhogen
Blessurevrij wilt trainen (mobility vergroten)
→ Je conditie wilt verbeteren

Ben jij klaar om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken? Zoek niet verder! Met mijn app krijg je toegang tot persoonlijke training, voeding en lifestyle begeleiding, waar je ook bent in het land. Train je in de gym of thuis? Met deze app haal jij het uiterste uit jezelf. Ik sta bekend om onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van fitness en gezonde levensstijl, met meer dan 15 jaar ervaring als Personal Trainer. Dankzij deze krachtige app maak ik deze kennis toegankelijk voor iedereen.

LEVEL UP FASTER
Meest waardevolle informatie elke dag ge-update
→ Leer essentiële vaardigheden die altijd toepasbaar zijn
→ Krijg advies en vermijd veelgemaakte fouten

Als je zelf aan de slag kunt gaan, is het belangrijk om nog steeds een specifiek programma te vinden dat écht bij je past. Een programma wat ervoor zorgt om je steeds verder te helpen met je specifieke doelstellingen. Wij als experts hebben meerdere programma’s gedigitaliseerd om effectief aan de slag te gaan. Je kunt verschillende programma’s van ons gaan volgen, en doorgaan met degene die je het best bevalt. Train je 3 keer of 4 keer wij zorgen de beste periodisering!  track altijd je progressie, kijk hoe je vooruit gaat!

JONG APP
Visualiseer je progressieLeer van onze videobibliotheek
Kies het voedingsplan dat bij jou past
Complete workouts voor maximaal resultaat
Verschillende uitdagingen
5000+ oefeningen
Masterclass 1x per week (zoom)

Veel gekozen programma’s:
-Female Program 0-16 weeks
-PPL 3/4 days split 0-16 weeks
-Hypertrophy Program 0-16 weeks
-Upper / Lower

Hoe gaat het in zijn werk?
Krijg toegang tot onze app door het online formulier in te vullen.
Je krijgt een eigen account, deze kan je activeren via de link die ik je stuur via de mail.
Na de activatie kan je de JONG app downloaden in de Apple store of Playstore
Log in met je gegevens en krijg toegang tot mijn trainingsschema’s

Het online programma is €9.95 p/mnd

1

ZELF Veilig en effectief trainen

Toegang tot de JONG-app met video's voor trainingsuitleg.
2

TRACK JE VOEDING

Ons platform geeft je een duidelijk beeld hoe jij je voeding het beste kan optimaliseren.
3

Met de app heb je mij 24/7 op zak

Ik geef je toegang tot mijn programma's die je altijd en overal kunt gebruiken.
4

Daag jezelf uit!

Mijn platform geeft je leuke en specifieke uitdagingen. Dit motiveert om door te gaan.
5

Kies een programma

Kies het programma wat bij je past. Zet je trainingsschema's klaar in je eigen kalender. Je kunt zelfstandig aan de slag gaan!

Dankzij mijn app maak je nu gebruik van mijn kennis en ervaring

Bij het online coaching programma van Jong Personal Training werk je nog steeds samen met een Personal Trainer. Geen robot met standaard berichtjes of een onbekend persoon achter een pc die jou helpt. Wij zijn jouw online coach tijdens dit traject. Wij begeleiden je, motiveren je, en leren je alles wat je moet weten over de werking van je lijf, voeding en trainen.

Speciaal voor degenen die écht resultaat willen en willen begrijpen hoe hun lichaam werkt. Kies voor de perfecte opstap naar een beter, fitter lijf en gezonder leven. Wil jij meer weten over mijn online programma? Maak dan nu een afspraak.

  “Ondertussen ben ik van de 104 kilo naar de 87 kilo gegaan. Mijn doel heb ik al bereikt en nu is de planning om door te gaan tot de 84 kilo. Maar naast de nummers op de weegschaal ben ik misschien nog wel trotser op wat ik heb bereikt tijdens mijn trainingen. Het is ontzettend fijn dat de trainingen die je doet ook invloed hebben op je dagelijkse leven.”

  Matthijs van Gils, 26 jaar

  "Al een hele tijd maak ik van de diensten van Rogier gebruik, hij weet precies hoe mijn lijf werkt, welke oefeningen functioneel zijn, tips voor thuis sporten, voeding wat er het beste bij past, app om alles in bij te houden en daarnaast een prettige, rustige persoonlijkheid die mij er doorheen trekt als ik een off day heb. Twijfel je? Niet doen. Een meer gepassioneerd iemand die zo begaan is met zijn klanten heb ik nog niet ontmoet."

  Marije Goedhart, 40 jaar

  "Rogier is bijna 2 jaar mijn zeer toegewijde personal trainer. Ik kan Rogier van harte aanbevelen omdat hij zeer serieus werk maakt van de persoonlijke trainingen die hij goed overdenkt zodat het maximale uit de training wordt gehaald. Daarnaast heeft hij de gave om je te inspireren om meer uit jezelf te halen dan je denkt dat mogelijk is."

  Jan van den Bosch, 70 jaar

  “Voor mij heeft deze begeleiding een positief resultaat ik blijf fit, alert en er redelijk sportief uitzien. De aanpak van Jong Personal Training werkt, dus waarom niet de uitdaging voor jezelf aangaan.”

  Jan Krabben

  "Bij Jong Personal Training werkt personeel met kennis. Ze leren je meteen vanaf het begin je aandacht en focus te houden op het drinken, eten en je slaap. Het team van Jong Personal Training staat altijd voor je klaar!"

  Mitchel, 26 jaar