Online

Programma

PERSONAL TRAINING APP - ONLINE CONCEPT

Online intake aanvragen

Het online programma via de personal training fitness app van JONG is een nieuw programma.
Als je zelf aan de slag kunt gaan, is het belangrijk om nog steeds een specifiek programma te vinden dat écht bij je past. Een programma wat ervoor zorgt om je steeds verder te helpen met je specifieke doelstellingen. Wij als experts hebben meerdere programma’s gedigitaliseerd als het gaat om resultaat. Wij weten uit ervaring hoe het “trucje” werkt, dus kunnen wij jou met dit online platform goed helpen. De programma’s die wij je aanbieden zijn voor 4-6 weken kant en klaar voor je neergezet in onze app. Je kunt ook verschillende programma’s van ons uitproberen, en doorgaan met degene die je het best bevalt, track altijd je progressie, kijk hoe je vooruit gaat!

Veel gekozen programma’s:
-Mobiliteit/Flexibiliteit
-Krachttraining
-Conditie verbeteren

Hoe gaat het in zijn werk?
Meld je aan voor een online intake via zoom. De trainers zal contact met je opnemen om jouw specifieke doelstelling en je wensen te bespreken. Wij vragen je over welk materiaal je ter beschikking hebt. De trainer zal alles klaarzetten in jouw eigen account. Dit doen we in onze JPT app. Ook gaan wij je extra tips/e-learning meegeven (PDF) over onze vijf pijlers: Training, voeding, rust, hormonen, inzet/motivatie problemen.

Het online programma is €29.95 p/mnd
per maand opzegbaar

1

ZELF Veilig en effectief trainen

Toegang tot de JONG-app met video's voor trainingsuitleg.
2

TRACK JE VOEDING

Ons platform geeft je een duidelijk beeld hoe jij je voeding het beste kan optimaliseren.
3

Met de app heb je ons 24/7 op zak

Wij geven je toegang tot onze programma's die je altijd en overal kunt gebruiken.
4

Daag jezelf uit!

Ons platform geef je leuke en specifieke uitdagingen. Dit motiveert om door te gaan. Kijk hoe je vooruit gaat
5

Kies een programma

Wij nemen contact met je op om je doelen te bespreken. Wij zetten de trainingsschema's voor je klaar. Je kunt zelfstandig aan de slag gaan!

Met het online programma van Jong Personal Training werk je nog steeds samen met een Personal Trainer die jouw online helpt.

Bij het online coaching programma van Jong Personal Training werk je nog steeds samen met een Personal Trainer. Geen robot met standaard berichtjes of een onbekend persoon achter een pc die jou helpt. Wij zijn jouw online coach tijdens dit traject. Wij begeleiden je, motiveren je, en leren je alles wat je moet weten over de werking van je lijf, voeding en trainen.

Speciaal voor degenen die écht resultaat willen en willen begrijpen hoe hun lichaam werkt. Kies voor de perfecte opstap naar een beter, fitter lijf en gezonder leven. Wil jij meer weten over mijn online programma? Maak dan nu een afspraak.