Skip to main content

FIT IN

90 DAGEN!

In 90 dagen weer fit en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken? Dan heb jij een top-personal trainer nodig die het programma volledig afstemt op jou. Serieuze inzet betekent serieuze resultaten. Daarom willen we jou bij Jong Personal Training in Alphen aan den Rijn goed leren kennen, zodat we je maximaal kunnen motiveren.

Met het ELITE programma train je 3x per week met een personal trainer, het PRO trainprogramma 2x en STANDAARD 1x. Kies één van de meest gekozen sportprogramma en we kunnen aan de slag!

Bij Jong Personal Training maken wij gebruik van InBody. De innovatieve analyse van de InBody test zorgt voor nauwkeurige resultaten van de lichaamssamenstelling zoals vetmassa, skeletspiermassa, (segmentale) spiermassa en het vetpercentage!

Vraag direct een intake aan en wij nemen zsm contact met je op om een InBody gezondheidsscan te plannen.

personal

training

Zoek je een personal trainer in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan zit je bij ons goed. Met onze personal training bieden wij je de complete aanpak en zorgen wij altijd voor duurzaam resultaat. Je doel behalen is niet zo moeilijk, maar je doel behouden is vaak lastiger. De Jong Personal Training sportschool gaat net even een stapje verder dan fitness en krachttraining. De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen in de gym mbt je hormoonbalans. Serieuze inzet, serieus resultaat!

GRATIS INTAKE

“Ondertussen ben ik van de 104 kilo naar de 87 kilo gegaan. Mijn doel heb ik al bereikt en nu is de planning om door te gaan tot de 84 kilo. Maar naast de nummers op de weegschaal ben ik misschien nog wel trotser op wat ik heb bereikt tijdens mijn trainingen. Het is ontzettend fijn dat de trainingen die je doet ook invloed hebben op je dagelijkse leven.”

Matthijs van Gils, 26 jaar

"Al een hele tijd maak ik van de diensten van Rogier gebruik, hij weet precies hoe mijn lijf werkt, welke oefeningen functioneel zijn, tips voor thuis sporten, voeding wat er het beste bij past, app om alles in bij te houden en daarnaast een prettige, rustige persoonlijkheid die mij er doorheen trekt als ik een off day heb. Twijfel je? Niet doen. Een meer gepassioneerd iemand die zo begaan is met zijn klanten heb ik nog niet ontmoet."

Marije Goedhart, 40 jaar

"Rogier is bijna 2 jaar mijn zeer toegewijde personal trainer. Ik kan Rogier van harte aanbevelen omdat hij zeer serieus werk maakt van de persoonlijke trainingen die hij goed overdenkt zodat het maximale uit de training wordt gehaald. Daarnaast heeft hij de gave om je te inspireren om meer uit jezelf te halen dan je denkt dat mogelijk is."

Jan van den Bosch, 70 jaar

“Voor mij heeft deze begeleiding een positief resultaat ik blijf fit, alert en er redelijk sportief uitzien. De aanpak van Jong Personal Training werkt, dus waarom niet de uitdaging voor jezelf aangaan.”

Jan Krabben

"Bij Jong Personal Training werkt personeel met kennis. Ze leren je meteen vanaf het begin je aandacht en focus te houden op het drinken, eten en je slaap. Het team van Jong Personal Training staat altijd voor je klaar!"

Mitchel, 26 jaar

Fabién van Zoelen

Club Manager / Personal Trainer

Mijn naam is Fabiën en ik ben een gepassioneerde personal trainer die met trots werkt voor JONG. Ik geloof dat een gezonde levensstijl de basis is voor het bereiken van je fysieke en mentale doelen, en ik sta klaar om je te begeleiden in jouw roadmap naar succes. Naast mijn rol als Personal Trainer, ben ik verantwoordelijk voor alle trainers binnen JONG.

Lucas Struijk

Personal Trainer

Mijn eigen reis begon in de wereld van topsport, waar ik vele jaren heb doorgebracht met zeilen op hoog niveau. Deze ervaring heeft me niet alleen geleerd over discipline, doorzettingsvermogen en het belang van een gezonde levensstijl, maar heeft ook mijn liefde voor fitness aangewakkerd. Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw reis naar succes beginnen!

Jelle van Kommeren

Personal Trainer

Als jouw coach en motivator sta ik klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken, of het nu gaat om het verbeteren van je algehele conditie, het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het verbeteren van je sportprestaties. Met een op maat gemaakt trainingsprogramma, voedingsadvies en constante ondersteuning zullen we samen stappen zetten richting jouw succes.