Skip to main content

HORMOON METING

WAT DOEN HORMONEN?
Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan. Onze hormoon-aanpak maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, zo kun jij spectaculaire resultaten bereiken.

Hormonen reguleren alles in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, gedraagt en hoe je eruitziet. Hormonen hebben namelijk onder andere invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en stofwisseling. Daarnaast spelen ze een grote rol bij je gedrag en emoties. Als je hormonen niet in balans zijn, ga jij nooit je doen behalen.

HOE METEN WIJ JOUW DISBALANS?
Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam kan jouw persoonlijke blueprint voor ‘spot reduction’ worden bepaald. De verhoudingen tussen deze 12 metingen geven tevens de verhoudingen tussen de verschillende hormonen weer. Door het beïnvloeden van de hormonen die uit balans zijn is het mogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Daarnaast zal jij je veel vitaler gaan voelen. Aan de hand van je Personal Hormonal Profile ontvang je een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementen schema. Hiermee worden de hormonen die uit balans zijn weer in balans gebracht.Alvorens over te gaan tot het laten maken van je Personal Hormonal Profile dien je een vragenlijst in te vullen (krijg je ná de meting). Deze vragenlijst, in combinatie met de huidplooimeting, geven een exacte blauwdruk van jouw hormonale profiel. Na de meting hebben we een overzicht van jouw vetpercentage. Nu kunnen we jouw doel bepalen! Trek graag “makkelijke” kleding aan, een korte broek aan/mee, omkleden kan ook bij ons in de club.