Skip to main content

STANDAARD

Programma

1X per week Personal Training Programma met InBody intake

Zo standaard als het 90 dagen programma klinkt, zo standaard is het bij Jong Personal Training niet! Een instap programma waar wij maatwerk creëren voor een beter leven is het wel. Wij helpen je om gezond en vitaal te worden en te blijven, en eerlijk gezegd slagen we daar erg goed in. Met ons totaalconcept van de juiste hormoonbalans, voeding, slaap en natuurlijk een maatwerk trainingsplan, werken we aan blijvende resultaten. Dat zie je en dat merk je, vaak al binnen een paar weken.

Alleen met professioneel fitnessapparatuur en jouw inzet behalen we de eindstreep. Schrijf je nu in en we bepalen we aan de hand van een InBody meting en een digitale medische vragenlijst jouw hormoonprofiel om van start te gaan.

Schrijf je in
1

InBody Scan + Hormoonmeting

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.
2

Voedingsplan op maat

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.
3

Trainingsschema’s voor thuis

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app zetten wij de specifieke schema's voor je klaar. Kijk hoe je vooruitgaat!
4

1-op-1 training 1x per week

Met dit standaard 90 programma train je 1x in de week met een Personal Trainer.
5

24/7 coaching via onze app

Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Daarom bieden onze experts 24/7 coaching aan.
Personal Training InBody Scan