Skip to main content

Pro

Programma

2X per week Personal Training Programma met gezondheidsscan

Onze Personal Trainers staan voor je klaar met jaren ervaring die is opgedaan in de sportschool. We weten valkuilen te spotten en zien direct welke momenten het voor jou moeilijk maken om vast te houden. De InBody intake helpt ons om jouw lichaam van tot top teen te meten en het trainings- en voedingsschema’s daarop aan te passen. Hierdoor kunnen wij hier in Alphen aan den Rijn iedereen begeleiden naar de fitste versie van jezelf.

Schrijf je in voor persoonlijke 1-op-1 training met een ervaring coach, inclusief meting, alleen bij Jong Personal Training!

Schrijf je in
1

InBody Scan + Hormoonmeting

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.
2

Voedingsplan op maat

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.
3

Trainingsschema’s voor thuis

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app zetten wij de specifieke schema's voor je klaar. Kijk hoe je vooruitgaat!
4

1-op-1 training 2x per week

Met dit Pro programma train je 2x in de week met een Personal Trainer.
5

24/7 coaching via onze app

Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Daarom bieden onze experts 24/7 coaching aan.
Personal Training InBody Scan