Skip to main content

InBody

Programma

1X Per maand Personal Training Programma met gezondheidsscan

Onze Personal Trainers hebben duizenden uren in de sportschool doorgebracht. Wij weten wat jou motiveert, wat je valkuilen zijn en welke dingen het moeilijk maken om vast te houden aan trainings- en voedingsschema’s. Of je nu een blessure hebt, een zakenman/vrouw bent met weinig tijd, weer in shape wilt komen na een bevalling, of wilt trainen voor een wedstrijd; er is niets wat wij nog niet voorbij heb zien komen. Hierdoor kunnen wij iedereen effectief en op maat begeleiden en trainen in de sportschool in Alphen aan den Rijn. Zet de puntjes op de “i” bij Jong Personal Training!

Schrijf je in voor 1x per maand onder 1-op-1 begeleiding trainen met een fitness expert in onze supergym!

Schrijf je in
Personal Training InBody Scan
1

Hormoonmeting

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.
2

Voedingsplan op maat

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.
3

Trainingsschema’s voor thuis

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app zetten wij de specifieke schema's voor je klaar. Kijk hoe je vooruitgaat!
4

1-op-1 training 1x per maand

Met dit minimal programma train je 1x in de maand met een Personal Trainer.
5

24/7 coaching via onze app

Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Daarom bieden onze experts 24/7 coaching aan.

Met het minimal programma van Jong train je 1x per maand extra persoonlijk 1-op-1. Een hormoonprofiel krijg je van ons voor beste start naar een fit leven

Omdat 1x per maand trainen niet voldoende is bieden wij een online coaching programma van Jong Personal Training. Vanuit je eigen homegym of sportschool in de buurt werk je nog steeds samen met een Jong Personal Trainer. Geen robot met standaard berichtjes of een onbekend persoon achter een pc. Wij zijn jouw online coach tijdens dit smart fitness traject. Wij begeleiden, motiveren, en leren je alles wat je moet weten over de werking van je lijf, voeding en trainen.

Speciaal voor degenen die écht resultaat willen en open staan om te begrijpen hoe hun lichaam werkt. Transformeer jouw lichaam naar een krachtstation en kies voor de perfecte opstap naar een beter, fitter lijf en gezonder leven. Wil jij meer weten over ons online programma? Maak dan nu een afspraak en we leggen het allemaal uit.