Skip to main content

Elite

Programma

3X per week Personal Training Programma met InBody intake

Wie klaar is voor de grootste sportuitdaging van zijn leven, compleet afgestemd op jouw huidige lifestyle, zit bij ons meest intensieve Elite trainprogramma goed. Maar spieren, afvallen of wat het doel ook is komt niet aanwaaien. Wij weten valkuilen te spotten en sturing te bieden die je nodig hebt om gemotiveerd te blijven. Aan de hand van onze unieke InBody Scan hormoonmeting kunnen we precies inzien wat er voor nodig is om jou naar een hoger gaan niveau te begeleiden. Je sport altijd 1-op-1 met een ervaren Jong Personal Trainer. Hier bij Jong PT bieden we persoonlijke training aan alle Alphenaren, en soms zelfs de bekende Alphenaren! Kijk jij al uit naar de verschillen van de before en after foto? Wij wel!

Jong en oud, man en vrouw, ga de sportuitdaging aan en je krijgt van ons de beste fitness coaching en de beste eindresultaten ervoor terug. Wij dagen je uit om je in te schrijven voor het Elite programma.

Schrijf je in
1

InBody Scan + Hormoonmeting

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.
2

Voedingsplan op maat

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.
3

Trainingsschema’s voor thuis

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app zetten wij de specifieke schema's voor je klaar. Kijk hoe je vooruitgaat!
4

1-op-1 training 3x per week

Met dit Elite programma train je 3x in de week met een Personal Trainer.
5

24/7 coaching via onze app

Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Daarom bieden onze experts 24/7 coaching aan.
Personal Training InBody Scan