Skip to main content
Een programma op maat voor een duurzaam resultaat

FIT IN 90 DAGEN

Gratis Inbody scan voor 0 meting

Hormoonbalans in kaart brengen

Adviesgesprek met een expert

Training / voedingsadvies

PERSONAL TRAINING

Personal training met een complete aanpak. Doel? Duurzaam resultaat. Je doel behalen is niet zo moeilijk, maar je doel behouden is vaak lastiger. De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen in de gym mbt je hormoonbalans. Serieuze inzet, serieus resultaat!

24/7

Bereikbaar via de app

APP

Met voedingsschema

1-op-1

Training met één van de experts

Bij Jong Personal Training werkt personeel met kennis. vanaf het begin je aandacht en focus te houden op het drinken, eten en je slaap. Het team van Jong Personal Training staat altijd voor je klaar.

Jurre van Eyndhoven37 jaar

Our productivity has noticably gone up since implementing the platform. We are now able to dedicate more time on our products while having the peace of mind that our customer experience has improved.

Eve Crawford22 jaar

Salient has enhanced our user experience and allowed us to move faster than ever and our company is now positioned to scale. We've seen a rediculous growth of 80% in just a few months!

Jack Graham63 jaar

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak Reid34 jaar
Dé scan om jouw 0 punt te meten op gezondheidsgebied

GRATIS INBODY TEST

Bevat het meten van vetmassa

Bevat het meten van skeletspiermassa

Bevat het meten van (segmentale) spiermassa

Bevat het meten van vetpercentage

ONS TEAM

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept geloofd. Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Fabiën van Zoelen

Personal Trainer

Mijn naam is Fabiën en ik ben een gepassioneerde personal trainer die met trots werkt voor JONG. Ik geloof dat een gezonde levensstijl de basis is voor het bereiken van je fysieke en mentale doelen, en ik sta klaar om je te begeleiden in jouw roadmap naar succes.

Levi Kroll

Personal Trainer

Levi hier! Enthousiast, klantvriendelijk en passie voor mijn werk zijn woorden die mij goed omschrijven. Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig van mij. Zowel mentaal als fysiek ga ik met jou aan de slag. Met mijn ervaring als Personal Trainer leer ik nog steeds elke dag. Dit geeft mij de motivatie om mensen écht te helpen.