fbpx
was successfully added to your cart.

Ik ben 14.5 kg kwijt in 90 dagen!

Shares Share

Notice: Undefined offset: 0 in /home/vhosts/jongpersonaltraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient/functions.php on line 1887
0
Uncategorized No Comments
Oke laten we maar beginnen, die gast die je bovenaan de foto dat ben ik. Jelmer 19 jaar en links op de foto superongemotiveerd om ook maar iets te ondernemen. Rechts daarentegen zie je wie ik in slechts drie maanden ben geworden. Ik heb de afgelopen drie maanden hard gewerkt om me weer lekker in mn vel te voelen, de persoon te zijn die ik liet wegslippen. Vooral in gamen, ongezond eten en mezelf sociaal te distantiƫren van anderen. Het lijkt allemaal veel werk en geloof me elke stap de goede richting op is zwaar, maar als je start met in jezelf beginnen te geloven en een positieve kijk op je progressie houdt wordt het eigenlijk echt leuk om aan jezelf te werken. Dus begin met die eerste stap te zetten, begin de dingen te doen waar je van hield en krijg je leven weer op de rit waarna je jezelf verder kunt ontwikkelen.
Mijn resultaten van de afgelopen tijd zijn: van 110.3 kg naar 95.9 kg, een vetpercentage van 28,4% naar 15,8% en daarnaast het belangrijkste voor mij dat die glimlach weer terug is en ik plezier in het leven heb.
Als je jezelf dus even niet goed voelt of in de put zit en denkt shit, deze 19jarige heeft echt een goed punt. Begin dan gewoon met dit project en start met jezelf te verbeteren. Want de beste investeringen zijn in jezelf.