90dagen

programma

A.

Standaard

B.

Pro

C.

Elite

D.

Minimal

Bovenstaande pakketten zijn in combinatie met onze trainingsapp plus de mogelijkheid om 24/7 onze online coaches te benaderen voor vragen en advies.

personal

training

Zoek je een personal trainer in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan zit je bij ons goed. Met onze personal training bieden wij je de complete aanpak en zorgen wij altijd voor duurzaam resultaat. Je doel behalen is niet zo moeilijk, maar je doel behouden is vaak lastiger. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder. De focus op de levensstijl, gedragsverandering en de juiste combinatie van voeding en trainingen mbt je hormoonbalans. Serieuze inzet, serieus resultaat!

Jong Nutrition

Wil jij ook profiteren van de positieve invloed van vitamines, mineralen en kruiden?

koop ze nu

“Ondertussen ben ik van de 104 kilo naar de 87 kilo gegaan. Mijn doel heb ik al bereikt en nu is de planning om door te gaan tot de 84 kilo. Maar naast de nummers op de weegschaal ben ik misschien nog wel trotser op wat ik heb bereikt tijdens mijn trainingen. Het is ontzettend fijn dat de trainingen die je doet ook invloed hebben op je dagelijkse leven.”

Matthijs van Gils, 26 jaar

"Al een hele tijd maak ik van de diensten van Rogier gebruik, hij weet precies hoe mijn lijf werkt, welke oefeningen functioneel zijn, tips voor thuis sporten, voeding wat er het beste bij past, app om alles in bij te houden en daarnaast een prettige, rustige persoonlijkheid die mij er doorheen trekt als ik een off day heb. Twijfel je? Niet doen. Een meer gepassioneerd iemand die zo begaan is met zijn klanten heb ik nog niet ontmoet."

Marije Goedhart, 40 jaar

"Rogier is bijna 2 jaar mijn zeer toegewijde personal trainer. Ik kan Rogier van harte aanbevelen omdat hij zeer serieus werk maakt van de persoonlijke trainingen die hij goed overdenkt zodat het maximale uit de training wordt gehaald. Daarnaast heeft hij de gave om je te inspireren om meer uit jezelf te halen dan je denkt dat mogelijk is."

Jan van den Bosch, 70 jaar

“Voor mij heeft deze begeleiding een positief resultaat ik blijf fit, alert en er redelijk sportief uitzien. De aanpak van Jong Personal Training werkt, dus waarom niet de uitdaging voor jezelf aangaan.”

Jan Krabben

"Bij Jong Personal Training werkt personeel met kennis. Ze leren je meteen vanaf het begin je aandacht en focus te houden op het drinken, eten en je slaap. Het team van Jong Personal Training staat altijd voor je klaar!"

Mitchel, 26 jaar

Rogier de Jong

Founder / Personal Trainer

Ik ben de trotse oprichter van Jong Personal Training. Ik heb altijd in het totaal-concept gelooft Met alle respect; er zijn een hoop Personal Trainers die je in een uurtje moe kunnen maken, dit kan namelijk iedereen! Het is al gauw even sporten en tot volgende week weer. Bij Jong Personal Training gaan we net even een stapje verder dan dat.

Sem Bouwmeester

Personal Trainer

Ik sta voor een enthousiaste en professionele aanpak die de focus legt op het in balans brengen van jouw levensstijl. Door middel van te trainen op een veilige manier, het aanpakken van je voeding en op zoek gaan naar jouw rustmomenten. Je staat er niet alleen voor, ga jij er 100% voor? Dan doe ik met jou mee."

Justin van Eyck

Personal Trainer

Mijn naam is Justin, ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken. Dit was voor mij echt een droom. Dankzij JONG ben ik mij als Personal Trainer meer gaan specialiseren in het stukje vitaliteit. Een gezond lichaam ziet er vaak ook beter uit. Iemand in een uurtje moe maken kan iedereen dat is niet zo moeilijk. Maar met het 90-dagen-programma geef ik je alle tools mee om de beste versie van jezelf te worden, mits jij gemotiveerd bent uiteraard. Zie je snel bij JONG!

Elise Remmelzwaal

Personal Trainer

Hi, Elise hier! Enthousiast, klantvriendelijk en passie voor mijn werk zijn woorden die mij goed omschrijven. Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig van mij. Toch schrik ik ervan dat de samenleving op dit moment ongezonder is dan ooit. Zowel mentaal als fysiek ga ik met jou aan de slag. Met mijn ervaring als Personal Trainer leer ik nog steeds elke dag. Dit geeft mij de motivatie om mensen écht te helpen. Met de unieke aanpak van JONG gaan wij samen aan de slag, tot snel!

Mitch de Keijzer

Personal Trainer

Mijn naam is Mitch! Ik sta voor resultaat en professionaliteit. Mijn missie: Het terugbrengen/behouden van een gezonde en haalbare levensstijl. Dit doe ik dmv een uitgebalanceerd voedingspatroon en kwalitatieve trainingen. Daarom past JONG volledig bij mij. Niet “zomaar iets” doen, maakt je een goede Personal Trainer. Met bijna 10 jaar ervaring, passie en plezier gaan wij er samen voor zorgen dat JIJ jouw doelstellingen behaalt!

Amber van der Hoek

Office Manager

Mijn naam is Amber en ik ben de Office Manager van JONG Personal Training. Waarom kies ik voor JONG? Omdat ik 100% geloof in deze aanpak: Voeding, rust, training, gedrag én vooral het stukje over hormonen spreekt mij erg aan. Ik hou mij vooral bezig met de back/frontoffice, personeelszaken én JONG Nutrition. Ik hoop je snel te ontmoeten en voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht.