fbpx
was successfully added to your cart.

Shares Share

Notice: Undefined offset: 0 in /home/vhosts/jongpersonaltraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient/functions.php on line 1887
0
Uncategorized No Comments

Hoe je goede voornemens dit jaar wél standhouden

Een nieuw jaar staat voor de deur. Dat betekent een nieuwe ronde, nieuwe kansen en ideeën over dingen die we dit jaar écht anders willen gaan doen. Dat het een groot deel van de mensen niet lukt om die goede voornemens vast te houden is geen nieuws. Ze zorgen er zelfs vaak voor dat je het gevoel hebt dat je wéér hebt gefaald.

Het kan anders, echt. Wij helpen je een eindje op weg!

1. Ga voor haalbaar
Verandering is lastig en kost tijd! Is het verschil te groot met hoe je het eerst deed, dan is de kans groot dat je nieuwe levensstijl geen stand houdt. Stel doelen waarvan je denkt ze goed vol te kunnen houden!

Stel daarnaast niet teveel doelen voor jezelf. Kies er 1 of 2 en zorg dat je je daar op focust. Verandering is moeilijk, helemaal als dat er (te)veel zijn.
Dus niet: Een nieuwe baan, 15 kg kwijt, stoppen met roken en de marathon van New York lopen. Als je jezelf een doelt stelt dat je ook daadwerkelijk kunt behalen krijg je daar weer de energie en motivatie van om je op een volgend doel te focussen.

2. Kies voor het nieuwe jaar een onderwerp
Wat helpt is om een onderwerp te kiezen dat dat jaar centraal staat. Bijvoorbeeld: ’’Dit jaar wil ik me fitter voelen.’’. Je fitter voelen is je doel. Meer sporten en gezonder eten zijn slechts een middel of dit doel te bereiken.
Dus niet: Ik moet 5 keer per week in de sportschool staan en mag NIKS lekkers meer eten.
Hoe je je doel gaat bereiken kun je op verschillende manieren invullen en het jaar door bijstellen. Bijvoorbeeld in de zomer lekker op de fiets naar het werk en in de winter een sportmaatje zoeken.

3. Geef niet bij de eerste tegenslag op!
Wees niet te streng voor jezelf! Verandering kost tijd en een keer terugvallen in oude gewoontes is geen doodzonde. Belangrijker is dat je niet denkt dat alles voor niets geweest is, maar dat je de draad weer oppakt. De stap van 0 naar 90 is groot, maar écht wij helpen je gegarandeerd naar die 90! 

Wij kunnen je als geen ander helpen om jouw gestelde doelen op het gebied van fit zijn, afvallen of aankomen te behalen. We bepalen samen een realistisch doel dat bij jou past! 

Wij helpen je stap voor stap dichterbij je doel te komen, ook als het even tegenzit of als je een keer terugvalt. Je kunt ons altijd vragen stellen of om hulp vragen. Jong Personal training gaat voor blijvend resultaat!

Wil jij volgend jaar met een lach terugkijken op 2019 en trots zijn op jezelf? Meld je dan nu aan!

“wij gaan net even een stapje verder”

90 dagen programma A/B/C
45 dagen online programma

Met sportieve groet,

Jong Personal Training