fbpx
was successfully added to your cart.

DUO Personal Training [ACTIE]

Shares Share

Notice: Undefined offset: 0 in /home/vhosts/jongpersonaltraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient/functions.php on line 1887
0
Uncategorized No Comments

DUO-5

DUO Personal Training 

Waarom zou je het alleen doen als het ook samen kan?

Zoek jij een extra stok achter de deur om gezond en effectief te blijven bewegen? Dan is DUO Personal Training een prima optie.

Bij DUO PT train je samen met een sportmaatje, bijvoorbeeld je vriend(in), neef, moeder of collega. Jullie delen dus de personal trainer, maar ook de kosten. Dat scheelt de helft! Omdat je samen traint, kun je elkaar ook beter motiveren. Dat maakt DUO PT tot een effectief, gezellig en voordelig alternatief.

Aan de basis van DUO Personal Training staat nog steeds jouw persoonlijke doelstelling. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarin vijf elementen een rol spelen: hormoonhuishouding, voeding, rust, gedrag en training. Je krijgt alleen een extra steuntje in de rug om jouw doelen te behalen, van jouw personal trainer én van jouw trainingsmaatje.

Goed idee? Meld je dan aan als DUO, samen met jouw vaste trainingsmaatje. De kosten voor een personal training zijn dan:

€ 30 per persoon, per les (i.p.v. € 60)
€ 275 per persoon, voor een 10-rittenkaart

AANMELDEN

Leave a Reply