fbpx
was successfully added to your cart.

DAT WAS HET DAN…

Shares Share

Notice: Undefined offset: 0 in /home/vhosts/jongpersonaltraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient/functions.php on line 1887
0
Uncategorized No Comments

 

De laatste dag van 2019

Als eerst wil ik al onze leden bedanken voor hun vertrouwen in Jong Personal Training. Jullie mogen trots zijn op jezelf en ik waardeer jullie inzet enorm. We hebben dit jaar heel veel voor elkaar gekregen. Het heeft bloed, zweet en (ja) tranen gekost, maar het is gelukt. Nieuwe trainers, een eigen supplementenlijn (JONG Nutrition), Masterclasses, een nieuw kantoor een Award en mooie, nieuwe samenwerkingen.


Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Ik begon dit jaar zo goed als alleen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht team. Dankzij het team van Jong Personal Training hebben we mooie stappen gezet! Daar ben ik hen en alle externe partners dankbaar voor! Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw. Dikke shout-out naar jou schat!

 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling was dit jaar een belangrijk thema voor mij. Mijn coach, Bas Willemsen, heeft hier een grote rol in gespeeld. Hij heeft mij laten zien hoe ik meer structuur aan kon brengen in mijn werkwijze. Hierdoor kan ik naast de tijd die ik -in- mijn bedrijf werk, ook meer -aan- mijn bedrijf werken. Daarnaast, en dat kan ik iedereen aanraden, heb ik extra stil gestaan bij de vragen: Waar word ik echt blij van? Waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn passie? Het antwoord? Dat is nog steeds om mensen te helpen beter te worden. Op fysiek, maar ook op mentaal vlak.

Tot slot

Wat ik belangrijk vind, is om voor leden zoveel mogelijk toegevoegde waarde te kunnen leveren; Niet alleen ‘’even sporten” en tot de volgende keer. Jong Personal Training biedt meer dan dat. Extra aandacht voor de uren naast het trainen, hormoonbalans en maatwerk. Komend jaar zullen we dan ook nòg meer kennis gaan delen in de vorm van Masterclasses.

2020
“You wanna win in life? Fall in love with losing, because most people are scared of it!”

Regards,

 

Rogier de Jong
Owner And Founder

Jong Personal Training
www.jongpersonaltraining.nl

Facebook > https://bit.ly/2Q7Q4pu
Instagram > https://bit.ly/39q1T1J
YouTube > https://bit.ly/2ZyiIDn
LinkedIn > https://bit.ly/2sk9773