Minimal

Programma

1X Per maand trainen met een expert! Zet de puntjes op de "i"

Onze Personal Trainers hebben duizenden uren in de sportschool doorgebracht. Wij weten wat onze cliënten motiveert, wat hun valkuilen zijn en welke dingen het moeilijk maken om vast te houden aan trainings- en voedingsschema’s. Of je nu een blessure hebt, een zakenman/vrouw bent met weinig tijd, weer in shape wilt komen na een bevalling, of wilt trainen voor een wedstrijd; er is niets wat wij nog niet voorbij heb zien komen. Hierdoor kunnen wij onze cliënten effectief en op maat begeleiden en trainen.

1

Hormoonmeting

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.
2

Voedingsplan op maat

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam opneemt. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.
3

Trainingsschema’s voor thuis

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app zetten wij de specifieke schema's voor je klaar. Kijk hoe je vooruitgaat!
4

1-op-1 training 1x per maand

Met dit minimal programma train je 1x in de maand met een Personal Trainer.
5

24/7 coaching via onze app

Wij zijn er naast je trainingsuren ook altijd voor jou. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Daarom bieden onze experts 24/7 coaching aan.

Met minimal programma van Jong Personal train je 1x per maand met ons 1-op-1. Ook een hormoonprofiel krijg je mee om de beste start te maken

Bij het online coaching programma van Jong Personal Training werk je nog steeds samen met een Personal Trainer. Geen robot met standaard berichtjes of een onbekend persoon achter een pc die jou helpt. Wij zijn jouw online coach tijdens dit traject. Wij begeleiden je, motiveren je, en leren je alles wat je moet weten over de werking van je lijf, voeding en trainen.

Speciaal voor degenen die écht resultaat willen en willen begrijpen hoe hun lichaam werkt. Kies voor de perfecte opstap naar een beter, fitter lijf en gezonder leven. Wil jij meer weten over mijn online programma? Maak dan nu een afspraak.