Het 90 Dagen Programma

met trots naar jezelf in de spiegel kunnen kijken

Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig én een top-personal trainer die zijn programma volledig afstemt op jou. Helaas moeten we constateren dat onze samenleving dikker en ongezonder is dan ooit. Ondanks de vele diëten, de opkomst van steeds meer ‘low fat’-voeding, de vele lightproducten, voedingssupplementen en zelfs de begeleiding van diëtisten en voedingsexperts, neemt het lichaamsgewicht drastische vormen aan.

Meer weten?

DE 5 STAPPEN VOOR EEN BETER LEVEN

HORMOONBALANS

Hormonen zijn bepalend voor de vetopslag in je lijf. Met een meting en een medische vragenlijst brengen we de hormonale disbalans in kaart en passen we onze aanpak daarop aan.

RUST

Je kunt nóg zo hard trainen, maar zonder rust en herstel zul je nooit maximaal presteren. Daarom brengen we jouw slaappatroon in beeld, om vooral de kwaliteit van slaap te verbeteren.

VOEDING

Je bent niet wat je eet, maar wat je lichaam kan opnemen. Onze voedingsschema’s en -adviezen dragen bij aan een ongestoorde vertering, passend bij jouw levensstijl en jouw doelen.

TRAINING

We stemmen de trainingsopbouw af op wat jij aankan, maar we halen je wel uit je comfortzone. In de mobiele app houden we je prestaties en je voeding bij. Kijk hoe je vooruitgaat!

INZET

Een gebrek aan motivatie komt vaak voort uit knelpunten in de werk-privébalans. Tijdens de training werken we ook aan je mentale kracht, zodat je de achterliggende oorzaken kunt aanpakken.

Het 90 dagen programma

Voor Jong Personal Training gaat gezondheid boven alles

Onze Personal Trainers zijn erg gewild, zij zullen er alles aan doen om je fysieke en mentale doelstellingen te laten behalen. Niet voor niets, want als jij je inzet zijn resultaten gegarandeerd. Veel van onze cliënten kunnen hierover meepraten. Tijdens een gratis intakegesprek via zoom of op locatie wordt duidelijk of je gaat voor volle resultaten en gemotiveerd bent of niet. Door zich volledig in te zetten behaalden honderden mensen bij ons het resultaat dat zij voor ogen hadden. Wij zijn een lifestyle organisatie en weten op basis van jouw persoonlijke, lichamelijke gesteldheid de juiste combinatie van hormoonbalans, rust, voeding, training en inzet samen te stellen en jou in 90 dagen te coachen naar je doel.

Gratis intake