fbpx
was successfully added to your cart.

Shares Share

Notice: Undefined offset: 0 in /home/vhosts/jongpersonaltraining.nl/httpdocs/wp-content/themes/salient/functions.php on line 1887
0
Uncategorized No Comments

Ontwerp zonder titel-9

Hormonen spelen een cruciale rol. Lees hier verder…

INSULINE
Honger hormoon/ vetopslag hormoon.
Insuline zorgt ervoor dat glucose uit het bloed naar de cellen getransporteerd wordt.

CORTISOL
Controleert de proteïne, koolhydraat en vetstofwisseling.“Honger” hormoon, het verhoogt je eetlust! Door stress eet je ook verkeerde dingen.

OESTROGEEN
Stimuleert de ontwikkeling van de vrouwelijke voortplantingsorganen en karakteristieken, verhoogt de vetopslag en assisteert in de regulatie van de menstruatiecyclus. Mannen en vrouwen hebben oestrogeen. (MAN BOOBS)

GROEIHORMOON
GH Is een anabool hormoon. Het zorgt voor het toenemen van spiermassa, en zorgt voor het verminderen van vetmassa. GH Heeft een positief effect op de psyche.

THYROID(schildklier)
Verhoogt het metabolisme.Chronische stress is de grote boosdoener als het gaat om de schildklier. Een traag werkende schildklier, is vaak een reactie op onze levensstijl. We zijn te dik, bewegen te weinig, en gaan vervolgens een crashdieet volgen.

TESTESTERON
Stimuleert de ontwikkeling van de mannelijke karakteristieken, stimuleert spiergroei. Androgene hormonen, waaronder testosteron, zijn het meest bekend als de mannelijke hormonen. Androstenedione en DHEA (minder sterk androgene hormonen) zijn voor mannen relatief onbelangrijk maar zorgen voor 50% van androgene hormoonproductie bij vrouwen.

 

HOE WERKT HET?
Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam kan uw persoonlijke blueprint voor ‘spot reduction’ worden bepaald. De verhoudingen tussen deze 12 metingen geven tevens de verhoudingen tussen de verschillende hormonen weer.

Door het beïnvloeden van de hormonen die uit balans zijn is het mogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Daarnaast zal jij je vitaler gaan voelen.

Aan de hand van je Personal Hormonal Profile ontvang je een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementen schema. Hiermee worden de hormonen die uit balans zijn weer in balans gebracht.

Alvorens over te gaan tot het laten maken van je Personal Hormonal Profile dien je een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst, in combinatie met de huidplooimeting, geven een exacte blauwdruk van je hormonale profiel.

 

www.jongpersonaltraining.nl

 

Leave a Reply